Αρχική » Επιστροφές Προϊόντων

Προϊόντα σφραγισμένα στη συσκευασία του

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής,  όπως ακριβώς ορίζεται από το Ν.2251/1994 αρ.3ε παρ. 1

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα που έρχονται κατόπιν παραγγελίας.  

Προϊόντα αποσφραγισμένα απο την συσκευασία του

Όταν παραλαμβάνετε ένα προϊόν πριν το βάλετε σε χρήση πρέπει να το ελέγξετε αν είναι απολύτου της αρεσκείας σας καθώς τα ελαττωματικά (σπασμένα) προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα.
Σε περίπτωση χρήσης δεν καλύπτεται η εγγύηση ελαττώματος. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος η πολιτική που ακολουθεί το κατάστημά μας εναρμονίζεται πλήρως με το Ν.2251/1994 αρ.3β παρ.1 εδ. ιβ & ιγ καθώς και το αρ. 534 επ. του Αστικού Κώδικα.

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που είχατε επιλέξει κατά την παραγγελία σας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων :

Πιστωτική Κάρτα : H επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτας σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Αντικαταβολή : Θα χρειαστεί να μας δώσετε έναν τραπεζικό λογαριασμό για να προχωρήσουμε σε επιστροφή εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κτλ.).Θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός των προβλεπόμενων από τον νόμο ημερομηνιών.

Τα μεταφορικά βαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον αγοραστή.